NIEUWE WORDPRESS WEBSITE /WOOCOMMERCE WEBSHOP

service_algemeen

Wil je een nieuwe WordPress website laten maken? AllesWP heeft de oplossing.
AllesWP heeft een solide Startpakket opgesteld waar je wat mee kan: Het WP WooCommerce Webpakket. Dat is een goed startpakket waarmee je beslagen ten ijs komt en kwaliteit in huis haalt voor een scherpe prijs. 

Bekijk ook hier het meest recente aanbod:
Woocommerce Marktplaats pakket! Supermooie WooCommerce websites voor nog geen €400!

Specificaties pakket WooCommerce Webshop pakket €389

 • Keuze uit diverse startdesigns op basis van populaire (dus goed onderhouden) premium Themes en framework.
 • Ideal koppeling met Mollie integratie. (Begeleiding bij aanvraag Mollie account optioneel +€51)
 • Aangepast aan kleuren huisstijl / lettertype + verwerking aangeleverd logo.
 • Inclusief homepage setup met jouw content. Liever andere homepage dan in demo? Maak een keuze uit de homepage demo's.
 • Inclusief contactpagina setup en koppeling aan je emailadres.
 • Inclusief tot 10 aangeleverde media items (foto's) en maximaal 3 pagina's, bv. Home, contact, algemeen.
 • Werken op basis van Beaver Builder pagina editor, Gutenberg Proof, het beste in de markt.
 • Inclusief beveiliginsconfiguratie en auto-update tegen nieuwe beveiligingsproblemen. Advanced premium firewall voor topnotch beveiliging optioneel.
 • Bouw op afgeschermde locatie waar je kan meekijken.
 • Inclusief premium backuptool met betaalde licentie met backup schema voor backup per week, per dag, per uur!
 • Social media share buttons included, koppeling met eigen social accounts als Facebook optioneel.
 • Zelf later eenvoudig extra blokken toevoegen zoals buttons, sliders, kolommen, achtergronden, info-boxen etc (Gutenberg proof)
 • Responsive website, dwz werkt goed op kleinere schermen met Mobile first principle.
 • Snelheid is a-prioriteit. Goede bouw & goede hosting maakt dat een site vlot en prettig leest is essentieel voor tevreden bezoekers. (Extra snelheid dmv advanced caching, CDN mogelijk)
 • flexibel theme, dwz: header, footer of sidebar per pagina aanpasbaar. Andere header per pagina? Andere berichtenweergave? Andere sidebar per pagina mogelijk. Informeer!
 • Inclusief aftersupport (zie fair user policy voorwaarden) en 2 x 15 min telefonische persoonlijke aftersupport op afspraak inbegrepen.
 • SEO voorbereid met het superfriendly SEO friendly met Schema.org standaarden. AllesWP kan je doorverwijzen naar een SEO specialist om je verder te begeleiden in het (landurige) proces van SEO optimaliisatie.
 • Zie direct wat je aanpast in een pagina of bericht aan de voorkant. Geen heen en weer switchen tussen voor,- en achterkant. Gutenberg Proof!
 • Optioneel: How-to instructievideo in eigen site. (+39€ voor een taakuitvoering stap voor stap in woord en beeld in eigen site omgeving)
 • Extra page templates op maat= een ''mal'' voor extra pagina's die vaker gebruikt kan worden met avte invulvelden optioneel (v.a. €89)
 • Optioneel 1 jaar tophosting op eigen account v.a. €30 p/j direct op eigen naam. Eenvoudige upgrade voor meer nog meer snelheid dmv caching voor grotere webwinkels, meertaligheid, zware sites mogelijk.
 • Onderhoud zoals het doen van updates, backups en beveiliging van de site kan je zelf doen of uitbesteden. Je zit niet vast aan een abonnement.
 • Meer details nodig? Informeer!

Meer weten?

Kwaliteitsplugins en themes

KWALITEITSPLUGINS & THEMES

AllesWP kiest op basis van ruime ervaring een goede weg tussen kwaliteit en betaalbaarheid, zodat je site draait met stabiele bewezen veelgebruikte software en plugins, veilig is, er goed uitziet, uniek is in design en - niet onbelangrijk - ook stabiel blijft bij updates. 

Dat bereiken we door gebruik te maken van goede themes en plugins die bovenop het gratis WordPress draaien gecombineerd met goede standaard beveiliging, backups en hosting. Geen vage gratis themes - hoe mooi ze ook zijn - maar bewezen themes en plugins met support. 

Daarmee verzeker je jezelf bovendien dat je software gebruikt van een betrouwbare dealer die niet overmorgen out of business is en goede continuerende support verleent op producten in de toekomst. Dat is belangrijk, omdat je daarmee enige zekerheid hebt dat de gebruikte producten ook worden bijgewerkt om te werken met nieuwere versies van WordPress. Techniek verandert nou eenmaal voortdurend en juist omdat WordPress OpenSource software is is er veel kaf onder het koren.

Bovendien wordt  premium software en plugins voorzien van een licentie ('key") zodat je zelf (automatisch) updates kan downloaden van de WordPress en plugins  in de toekomst.

Met de SEO zit het wel goed. Schema.org standaarden en gebouwd voor snelheid. Dat is ook waarom SEO specialisten blij zijn met themes gebouwd in Genesis.

Lees ook het volgende hoofdstuk over ''Startblokken" die je vrij kan gebruiken om je site en enorme boost te geven. 

Achtergrondinformatie: AllesWP gebruikt vaak  Premium Genesis themes en framework (de beste in de markt), de beste plugins als Revolution Slider voor complexe sliders en Beaver Builder als page editor. Ook werken we met het Divi theme van Elegant themes als het design daarom vraagt. Voor hosting werken we met A. een budget hoster voor diegenen die zo goedkoop mogelijk willen en B. een premium hoster voor snelheid, webwinkels en meertalige websites. 

Een kwaliteitswebsite, wat is dat: 'kwaliteit'?

AllesWP werkt voornamelijk met betrouwbare premium themes en plugins en je ontvangt een eigen license (aankoopbewijs) dat dit theme van jou is. Dat geldt dus ook voor eventueel gebruikte plugins die niet gratis zijn. Dit is erg belangrijk, zoat je ook toegang blijft houden tot updates van theme en plugins.

Daarnaast wordt je website volledig beveiligd en voorzien van een backup, zodat bij problemen je terug kan naar het resultaat bij oplevering, zodat de website niet ''kwijt'' is. En de beveiliging zit er al op, zodat hackers geen kans krijgen. Kortom, je krijgt een website waar je wat aan hebt.

Nog meer vrijheid nodig in design?

Indien je op zoek bent naar een compleet eigen (raar, vernieuwend, zelf ontwerpen, fancy "niet WordPress") design dat eigenlijk op geen enkele manier zou kunnen passen in een basis theme setup, lees dan verder op deze pagina ''eigen ontwerp omzetten naar WordPress" / PSD (=Photoshop ontwerp) naar een WP Theme. Meer informatie over het verschil tussen WordPress websites op basis van een basisdesign versus een geheel eigen design vind je ook op de portfolio pagina.

Eenvoudig zelf samenstellen
Werkwijze van de sitebouw
Webwinkeluitbreidingen e.a.
Past jouw wens niet in een theme?
100 of 3000 euro voor een theme, wat is het verschil?