WORDPRESS VERHUIZING

 WordPress website verhuizen

Het verhuizen van een site kan een rottige klus zijn, zeker bij meer uitgebreide sites met webwinkels. Niet zelden gaat het toch mis, tenzij je echt goed weet wat je doet. Het hoeft niet moeilijk te zijn, maar áls het mis gaat, wordt het ingewikkeld.   Een WordPress website verhuizen doe je snel en eenvoudig via AllesWP. Als het moet binnen een paar uur al.

AllesWP is verhuisexpert

Verhuizingen zijn er in vele soorten. Een complete verhuizing inclusief email van provider A naar B met behoud van domeinnaam komt het meeste voor. Maar ook een verhuizing naar een nieuwe domeinnaam kan natuurlijk. En dan wil je natuurlijk dat je oude links die zo mooi in Google staan nog wel steeds blijven werken!

Doet wat ie beloofd, super betrokken bij de klant en hebben ons al voor veel fouten behoed met onze webwinkel www.wildwuxs.com 21 july '16

jippie! het is allebei opgelost... 🙂 blij, veel dank!
Met hartelijke groet  Vera Helleman www.verahelleman.nl 4 okt '16

Willem heeft mijn blog verbouwd, precies zoals ik het bedacht had. En hij heeft het fantastisch gedaan! Judith De Vries, Mailchimp Expert en Yoast SEO graduate 8 aug '16 virtueelpesent.nl

Bedankt weer voor je snelle service!!
www.kunstenkids.nl  21 Aug 2016

U wordt heel erg bedankt voor de hulp bij onze website. AllesWp is zeer klantvriendelijk en reageert altijd zeer snel op onze vraagstelling met vriendelijke groet, Moran Verhuur Tue, 6 Sep 2016 

Heel Hartelijk bedankt. Ik zal jullie zeker in de toekomst weer nodig hebben.
 Groetjes  www.anikatheunis.com 1 mei '15

Ziet er mooi uit, goed gedaan!
R. van Diemen, tandartspraktijkenpraktijkvandiemen.be 3 sept '16

Wat zijn de kosten van een WordPres verhuizing?

Een verhuizing kost €95 euro voor een standaard WordPress Website.
De meeste WooCommerce websites en sites met speciale functies verhuist AllesWP vanaf €159 incl. WP APK Check.

Veilig verhuizen!

Er zijn diverse (gratis) tools om een website te verhuizen. En mensen die WordPress gebruiken houden van gratis. Dus ga je gang! Is je website echter belangrijk voor je en kan je geen fouten veroorloven dat kan professionele hulp een goede investering zijn. Zeker met grotere websites, Woocommerce sites, membership sites en meertalige sites is dit aan te raden. Het probleem zit 'm vaak in de details die je pas ontdekt na 2 weken en het is meestal goedkoper hulp in te schakelen bij een goed werkende website die verhuisd moet worden  dan een niet-goed verhuisde website repareren.

Voor welke problemen waakt AllesWP bij jouw verhuizing?

Denk aan: providers die niet meewerken, databases die niet compatibel zijn met servers (UTF8 ev), SSL problematiek, insecure content (slotje werkt niet meer bij adresbalk), timeouts, trage websites, verwijzingen in websites naar het oude adres bij bv. sliders, versleutelde links in je database, domeinproblemen, licentieproblemen, cachingproblemen, CDN, Cloudflare problematiek,  PHP versie problemen, installatie in submappen, DNS propagatie errors, langdurige offlinetijd, webwinkels die niet meer werken, geen inkomsten uit webwinkel vanwege niet werkend website, verlies van google ranking door fouten mbt niet-veilige websites. 

Backup comes first

AllesWP maakt een uitgebreide backup van je complete website alvorens ook maar iets te wijzigen. Zo kan er dus eigenlijk niet zoveel mis gaan en kan altijd op een later tijdstip een backup worden teruggezet bij een calamiteit. Bovendien wordt downtime geminimaliseerd en is vaak zelfs nihil. Bezoekers merken dus niets en er wordt pas verhuisd als de nieuwe locatie goed getest is. Daarnaast zorgen we dat ook  je nieuwe website dagelijks, wekelijks, maandelijks wordt gebackupt.

Vaste prijzen

Verhuizingen hebben vaste prijzen. Als een vaste prijs echt niet mogelijk is, bijvoorbeeld bij een grote webwinkel of zware site dan hoor je dat op voorhand. Je ontvangt dan geheel vrijblijvend een kosteninschatting per mail.

Snel starten

Geen telefonische helpdesk met vage antwoorden, maar je verhuizing wordt via email netjes afgehandeld. Wil je eerst telefonisch overleggen? Boek dan een kwartier overlegtijd, ook geen probleem. Er wordt niets gestart, gewijzigd of verwijderd zonder dat je hiermee akkoord bent. En je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Een spoedverhuizing kan al binnen een dag geregeld zijn.

landing-slide-2-layer-1a-2

Vaker hulp = Korting

Moet er na de verhuizing meer gebeuren aan je website? Bijvoorbeeld terugkerend onderhoud? Of heb je liever regelmatige support bij de taken binnen je site waar je zelf niet uitkomt? Vraag dan naar de kortingstarieven.  Dit doet AllesWP voor serieuze klanten die op zoek zijn naar het idee van een WordPress Butler.

service_algemeen3

Probeer het!

Ervaar het gemak van WordPress support met betaalbare kwaliteit en persoonlijke aandacht en start je verhuizing wanneer je eraan toe bent.

AllesWP is een ZZP onderneming die sinds 2011 is gespecialiseerd in verhuizingen en terugkerende support voor serieuze WordPress klanten.

Voordelen van verhuizen via AllesWP

Geen downtime. Binnen 24 uur verhuisd zijn zonder dat je site of webwinkel offline gaat.
Nieuwe domeinnaam? Verlies geen bezoekers; laat ook je geindexeerde pagina's aanpassen.
Ook deelverhuizingen van portfolio's of webwinkelproducten.
Optioneel backup-tool en beveiliging geïnstalleerd. Geen overbodige luxe.

Kennis van bekende providers, noodzakelijk voor een soepele overgang zonder fouten.

Mogelijkheid tot het niet meeverhuizen van de email, zodat je emailinstellingen gelijk blijven.

Degelijke backup vooraf, zodat er niets verloren gaat en je altijd veilig bent.

Honderden websites gingen je voor. Je verhuizing is in goede hangen.

Werkwijze

De prijs voor een verhuizing is vanaf €89 voor de meeste sites. Daarmee verzeker je jezelf van een goede verhuizing inclusief Backup. Voor zwaardere sites of webwinkels ontvang je een prijs op aanvraag.

Je verhuizing wordt begeleid door een developer. Dat zorgt voor duidelijkheid. Samen verzamelen we de juiste gegevens om de verhuizing succesvol uit te voeren zoals inloggegevens van provider en website.

Een verhuizing geeft weinig gedoe en je bent snel weer online. Je merkt er vaak helemaal niets van, omdat de oude site gewoon online blijft, totdat de nieuwe locatie klaar is voor gebruik. Ook verhuizing van sites in ontwikkeling zijn mogelijk.

Blog

Steeds nieuwe tips en voorkomende problemen van klanten uitgelegd

bord