JOUW ONTWERP IN WORDPRESS

portfolio

Photoshop basing + slicing naar Theme / Template

Heb je een uniek design in gedachten voor je WordPress website? Bijvoorbeeld een ontwerp dat je niet kwijt kan in één van de gratis of premium WordPress themes? 

Ook dat kan meestal opgelost worden! In dat geval kan AllesWP een eigen theme op maat voor je bouwen dat tot op de pixel voldoet aan het design dat jij aanlevert en alle functies heeft die je nodig hebt. Denk aan header, footer, sidebars, vormgeving van alle elementen zoals posts, buttons, social icons en sliders.

Soms kan het zinvol zijn om een bestaand theme te gebruiken dat je zelf al hebt gevonden en dit verder door te ontwikkelen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook bestaande niet-WordPress sites kunnen op deze manier omgezet worden, zodat het voortaan simpeler wordt om die sites bij te houden via een WordPress Dashboard.

 

Voorbeelden van websitse op basis van een ontwerp

Wat houdt het in, 'een eigen theme'?

Dit houdt in dat een website in WordPress wordt gebouwd volgens een exact ontwerp dat gemaakt is in bijvoorbeeld Adobe Photoshop of Adobe Indesign. Zo'n design wordt meestal gemaakt door een ontwerper.

AllesWP ontwerpt zelf niet complete designs, maar werkt samen met jouw ontwerper die jouw bedrijf inhoudelijk beter kent en begrijpt, opdat er een ontwerp gemaakt kan worden dat past bij je uitstraling, doelgroep en wensen. En als je zelf ontwerper bent, kan dat natuurlijk ook!

De meeste opdrachten voor themebouw die AllesWP maakt komen van webdesignburo's of ZPP Designers die geen geschikt theme kunnen vinden waarin de wensen van hun eigen klant passen waar ze vaak al langer voor werken. Dit doet AllesWP desgewenst white-label, zodat je klant denkt dat jij het zelf hebt gemaakt. De themes worden allen gebouwd bovenop een gangbaar Visual building Framework zodat wijzigingen achteraf relatief snel toegepast kunnen worden. Bovendien veroudert je theme niet echt, omdat het framework continu wordt doorontwikkeld om compatibiliteit met nieuwere WordPress versies mogelijk te maken.

Wat zijn de voordelen van een eigen theme?
Wat zijn de nadelen van een eigen theme?
Wat kost het?
PSD naar WordPress theme voor €100?

Voorbeelden

Onderstaande sites zijn voorbeelden van een compleet eigen ontwerp, ingebouwd in WordPress. Deze sites zijn dus door AllesWP ontwikkeld in samenwerking met de huisontwerper van een klant. Designs lopen uiteen van vernieuwend tot traditioneel, het is maar net wat de ontwerper van de klant heeft bedacht. Uiteraard denkt AllesWP technisch mee! Kijk voor meer voorbeelden de portfolio pagina.

Website event organisator Artiesten
Website Festival Trek, Landelijk groots food event
Website Heijs Food Products Food Processing (5-talig)
Website Festival Dorst landelijk Wine and Food Event
Traditionele website Museum Haven Scheepvaartmuseum Amsterdam
Website Personal met eigentijds ontwerp

Wat zou AllesWP voor jou kunnen betekenen?

Bekijk ook de Portfolio pagina met meer voorbeelden en andere voorbeelden van sites die gebouwd zijn met behulp van bestaande themes en templates.