About us

Na jaren werkzaam te zijn geweest bij CrossMedia Radio & TV Productie bij Mediabedrijven als RTL en SBS is de eigenaar en werkwijze van AllesWP perfect afgestemd op de veeleisende gebruiker om bijvoorbeeld behoeften binnen veeleisende media,- of event, - en commercial related projecten online perfect te faciliteren met relatief goedkope WordPress oplossingen op maat voor informatieve corporate websites en WooCommerce webshops.

Op deze manier werkt AllesWP voor projecten van Event & Marketing buro's als Four Entertainment vaak samen met andere ZZP-ers als fotografen, grafisch designers, animators, SEO en Social Media en audiospecialisten. Met name creatieve mooie websites op maat voor food events, restaurants, Radio/TV en Food Trucks evenementen zijn een specialiteit geworden in de loop der jaren. Hierbij verwerkt AllesWP designs van externe partijen en focust met name op de technische realisatie.

Problem solving, betrokkenheid en korte lijnen zijn belangrijke kenmerken van de werkwijze. Niet zelden zijn klanten van AllesWP bovendien zelf  ZZP Web Agencies die ad-hoc hulp nodig hebben bij een project.

Bekijk ook de klantenreviews en portfolio.

AllesWP is onderdeel van GroundHog Media
Sterk in Audiovisuele Producties en Online Content Creation

awp100f332

Over AllesWP

overmijg

Werkwijze

Er wordt gewerkt met een TAAK systeem met overzichtelijke prijzen. Je krijgt korting op support als je vaker hulp inschakelt. En de verwerking is snel. Een Website kan bijvoorbeeld al binnen 24 uur verhuisd zijn.

AllesWP is een ZZP onderneming en gespecialiseerd in terugkerende support voor een select aantal klanten. Door deze kleinschaligheid kent AllesWP je site(s) & behoeften beter. Hierdoor kan meer bereikt worden.

Wat zou AllesWP voor jou kunnen betekenen?