About us

 

Na werkzaam te zijn geweest bij CrossMedia Radio & TV Productie bij Mediabedrijven als Endemol, RTL, SBS en Arrow Media is de eigenaar en werkwijze van AllesWP gericht op een accurate, pro-actieve en technisch breed georienteerde aanpak van CrossMediale projecten.

Sinds 2011 ligt de  focus op online presence: website development met 100% gebruikmaking van WordPress & WooCommerce als veelzijdig en betaalbaar CMS met ontelbare mogelijkheden. Buiten WordPress maakt audio/voice/videoproductie t.b.v. promo's, commericals en audiovormgeving deel uit van het dienstenpakket.

AllesWP onderscheidt zich van dedicated development buro's door een meer integrale en betrokken benadering. Geen starre technische communicatie maar meedenken in oplossingen, afstemmen op de opdrachtgever, de technische skills en demands. Geen 9-5 mentaliteit, maar oplossingen bieden bij directe problemen of wensen: een werkwijze die is overgenomen uit de Mediawereld.

Op deze manier werkt AllesWP voor WordPress projecten van onder meer Event & Marketing buro's als Four Entertainment (Festival TREK) vaak samen met providers, webdesigners, reklameburo's en SEO specialisten.

AllesWP werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers: van reklameburo tot tandarts, van webshopeigenaar tot Blogger, van concertognisator tot ZZP-er & van tekenaar tot opleidingsinstituut.  Gemeenschappelijk kenmerk is dat ze hulp nodig hebben met  WordPress: reparatie, onderhoud of het realiseren van een website of webshop waarbij WordPress een gewenste en logische keuze is. Niet zelden zijn klanten van AllesWP bovendien zelf media related/web Agencies (white label) die ad-hoc hulp nodig hebben bij een project.

Met name creatieve mooie websites op maat voor food events, restaurants, Radio/TV en Food Trucks evenementen, coaches, paramedici en geavanceerde webshops zijn een specialiteit geworden in de loop der jaren. AllesWP designt zelf niet (vind je onze site niet saai? 😉 ), is ook geen designburo, maar legt de focus op frontend development.  Hierbij verwerkt AllesWP designs van externe partijen en focust op de technische realisatie.

Problem solving, betrokkenheid, gedrevenheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke kenmerken van de werkwijze. Aangenaam kennis te maken!

Bekijk ook de klantenreviews en portfolio.

AllesWP is onderdeel van GroundHog Media
Technisch partner bij Audiovisuele Producties en CMS front end support

awp100f332

Over AllesWP

overmijg

Werkwijze

Er wordt gewerkt met een TAAK systeem met overzichtelijke prijzen. Je krijgt korting op support als je vaker hulp inschakelt. En de verwerking is snel. Een Website kan bijvoorbeeld al binnen 24 uur verhuisd zijn.

AllesWP is een ZZP onderneming en gespecialiseerd in terugkerende support voor een select aantal klanten. Door deze kleinschaligheid kent AllesWP je site(s) & behoeften beter. Hierdoor kan meer bereikt worden.

Wat zou AllesWP voor jou kunnen betekenen?