Vragen over adverenties AllesWP

Beste geïnteresseerde,

AllesWP biedt WordPress sites en complete Woocommerce webshops aan vanaf 397 euro ex btw inclusief complete oplevering, basisvulling en Ideal koppeling.

Bekijk ons aanbod

We werken daarbij met populaire mooie multifunctionele themes (templates) die van gegarandeerde hoge kwaliteit zijn, flexibel zijn in design, technisch goed worden onderhouden door de aanbieder van zo'n theme, zodat veiligheid gegarandeerd blijft, compatible blijft met nieuwere versies van WordPress en WooCommerce, zodat je website niet in de toekomst snel kapot gaat vanwege updates van WordPress die niet langer samenwerken met jouw theme.

Dat betekent dat we daarom een zorgvuldige selectie maken uit de vele themes die worden aangeboden en met name daarmee werken. Op die manier kunnen we meer kwaliteit leveren voor een scherpere prijs. AllesWP wil jouw iets geven wat werkt en geen halve oplossingen bieden.

Meer voorbeelden vind je hier:

Bekijk de details
Het wachtwoord = alleswp

Je vindt daar behalve complete demo's ook allerlei subgroepen van voorbeeldpagina's om jouw site eenvoudig samen te stellen op maat met extra's pagina die al gelijk passend bij wat jij (ongeveer) voor ogen hebt. Kleuren, plaatjes en indelingen zijn natuurlijk slechts ter illustratie en alles kan gemakkelijk gewijzigd worden naar jouw eigen wensen. Het geeft je wel een goed beeld wat er allemaal kan en dat is een enorme meerwaarde om snel en goed te starten met een professionele uitstraling van jouw site in jouw stijl. Wij helpen je hierbij.

Indien je gebruik wil maken van een ander/willekeurig mooi theme (Themeforest e.a.) dan kunnen we die kwaliteit niet garanderen. We kunnen je nog steeds helpen bij vullen van zo'n theme uiteraard en doen dat graag, maar de flexibiliteit is kleiner en de developtijd is langer, omdat we net als jij zo'n theme moeten gaan uitpluizen, lezen hoe e.e.a. in elkaar is gezet en hoe deze het beste kan werken. Dat is per theme compleet verschillend en de kwaliteit wisselt enorm. Dat zie je niet aan de buitenkant/Theme Demo. Je kan niet ''onder de motorkap" kijken.

Het is net als je auto brengen naar een garage die het merk van jouw  auto en dus de techniek niet kent: alhoewel elke auto in de basis hetzelfde werkt zal je garage je niet kunnen helpen met ingewikkelde vragen of problemen aan jouw auto. Daarvoor moet je naar de dealer die expert is in dat merk en meteen weet hoe je een specifiek probleem kan oplossen zonder daarbij langdurig te zoeken. Er is expertise aanwezig over jouw auto. Met themes werkt het net zo.

Een volledig traject om je te helpen bij andere/ willekeurige themes kost gemiddeld €750-€1000 ex btw. We nemen dan de tijd jouw theme te leren kennen, helpen je dan bij vulling, zoals het geschikt maken van het foto materiaal, bewaking van goed stijlgebruik doorheen je hele site, hosting en snelheid.

Indien je een klein budget hebt en hoopt een complete website te realiseren voor bv €150 kan je ook overwegen alleen hulp in te roepen waar nodig. AllesWP werkt daarvoor met supportclicks van €29 ex btw. Dat is vooral handig indien je zelf beschikt over enige technische kennis en designskills, zodat je daarop kan besparen.

Nog een tip: op internet vind je regelmatig aanbiedingen voor lage bedragen waarbij complete themes en websites worden aangeboden.  Let er daarbij goed op wat je krijgt en vooral wat je niet krijgt. We nodigen je uit onze blog eens te lezen. Je vindt daar veel interessante artikelen met voorbeeldcases van klanten  en de fouten die gemaakt worden bij aanvang van een website en themekeuze.

Blogartikel met voorbeeldcasus van  problemen vanwege foute aannames en verwachtingen bij startende webshop case

We hopen je zo voldoende informatie te hebben gegeven en hopen je als klant te verwelkomen. We wensen je hoe dan ook nu alvast veel succes bij jouw website avontuur!